Λεωφόρος Καραμανλή 54, Μενίδι // ΤΚ: 136-71 // Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2441140

Η Εταιρία μας

Η εταιρεία Isakos-Soft  δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του Λογισμικού της φιλοξενείας – κατασκευής ιστοσελίδων και την διαφήμηση μέσο διαδικτύου.

Η Isakos-Soft έχει αναπτύξει εκτώς των άλλων, ένα λογισμικό που απευθύνεται σε κατασκευαστές αλουμινίου. Διαθέτει στην αγορά πακέτα με τα στοιχεία όλων των Διελάσεων όπως AlumilAlusetAlumincoProfilcoAlmacoMetalumin όπου αρκετό καιρό τώρα εξοπλίζουν τους πελάτες τους με τα προγράμματά μας.

Η εταιρία απο τις αρχές του 2010 έχει μπεί δυναμικά και στον χώρο του διαδικτύου (Internet). Έχοντας στην κατοχή της κεντρικούς υπολογιστές (server) τελευταίας τεχνολογίας σαν αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε αρκετές ιστοσελίδες (site) χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα ταχύτητας και χόρου.

Η εταιρίας μας εκτώς απο τα πλεονεκτήματα που έχει στον εξοπλισμό συστημάτων για το διαδίκτυο δίνει μεγάλη βάση και στην διαφήμηση. Έχοντας μια σελίδα στο internet και με σωστή διαφήμηση σε αυτό μπορείται να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει την δικιά σας ιστοσελίδα, και να την φτιάξουμε έτσι ώστε  να βγαίνει απο τις πρώτες στις μηχανές αναζήτησης.

 Εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα αναλαμβάνουμε να την τροποποιήσουμε έτσι όπως εσείς θέλετε και να την μεταφέρουμε στον δικό μας server χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για την μεταφορά.

 

 

Φόρτωση ...