Λεωφόρος Καραμανλή 54, Μενίδι // ΤΚ: 136-71 // Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2441140

Samsung S19B300N LED Monitor 18,5''

109.00

(134.07 ΜΕ Φ.Π.Α.)

Δεν υπάρχει απόθεμα

Η S19B300N των 18.5 ιντσών αποδίδει μέγιστη ανάλυση 1366x768 pixels για να έχετε ευρύχωρο περιβάλλον εργασίας, ενώ χάρη στον απίστευτο λόγο αντίθεσης Mega ξεχωρίζει αμέσως για την κρυστάλλινη ευκρίνεια και την απίστευτη ζωντάνια της εικόνας!

Με τον γρήγορο χρόνο απόκρισης των 5ms, δεν υπάρχουν πλέον θολές εικόνες όταν παίζετε παιχνίδια ή βλέπετε ταινίες δράσης. Χάρη στην τεχνολογία Magic Angle έχετε στη διάθεσή σας μεγαλύτερη γωνία θέασης. Ενώ η λειτουργία Eco Saving σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την φωτεινότητα της οθόνης για να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα.

Eco Saving - και η εξοικονόμηση ενέργειας γίνεται παιχνιδάκι
Με τρεις διαφορετικές επιλογές (50%, 25% και απενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας), σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα της οθόνης, να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και να κερδίσετε τόσο εσείς όσο και το περιβάλλον.

MagicAngle - λιγότερη καταπόνηση των ματιών σας
Πώς σας αρέσει να βλέπετε ταινίες; Θέλετε να ξαπλώνετε στον καναπέ, να κάθεστε ή ενώ μαγειρεύετε; Το σύστημα διαχείρισης γωνίας 5 σημείων MagicAngle σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις ταινίες σας από οποιαδήποτε κατεύθυνση χωρίς να αλλάζετε τη στάση του σώματός σας και χωρίς να κουράζετε τον αυχένα σας.


  • MagicBright 3 - ρύθμιση της οθόνης σας με ένα μόνο κλικ
    Η τεχνολογία MagicBright 3 ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τη διόρθωση gamma ανάλογα με τη λειτουργία που επιλέγετε.
  • Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις
    Η λειτουργία προσαρμοσμένου πλήκτρου (Customized Key) της Samsung σας δίνει τη δυνατότητα να αντιστοιχίσετε την λειτουργία που χρησιμοποιείτε πιο συχνά στο συγκεκριμένο πλήκτρο, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν με μία μόνο κίνηση. Το προσαρμοσμένο πλήκτρο σας δίνει 4 δυνατές επιλογές: MagicBright, MagicColor, Εφέ χρώματος ή Μέγεθος εικόνας.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...