Λεωφόρος Καραμανλή 54, Μενίδι // ΤΚ: 136-71 // Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2441140

LG E2242T-BN LED Monitor 22''

145.00

(178.35 ΜΕ Φ.Π.Α.)

Δεν υπάρχει απόθεμα

LG E2242T

Η σειρά LED Monitor E2242T της LG διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα εικόνας και τον λεπτό σχεδιασμό της. Με γρήγορο πάνελ, Full HD ανάλυση 1920x1080 και δύο ψηφιακές εισόδους (DVI και D-Sub), η οθόνη E2342VT είναι η ιδανική επιλογή για τον υπολογιστή σας.

Η καλύτερη ποιότητα εικόνας με τον πιο ακραίο λόγο αντίθεσης
Το άνετο περιβάλλον εργασίας 23 ιντσών θα διευκολύνει κάθε εργασία σας ενώ διακρίνεται για την εκπληκτική αντίθεση 5.000.000:1, αποδίδοντας χρώματα που πρέπει να δείτε για να τα πιστέψετε!

Καθαρές εικόνες με χρόνο απόκρισης 5ms
Ο εξαιρετικά γρήγορος χρόνος απόκρισης σας επιτρέπει να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή όταν παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή σας.

Δύο ψηφιακές συνδέσεις D-Sub & DVI
Συνδέστε τις ψηφιακές σας συσκευές με ευκολία και απαλλαγείτε από τα υπεράριθμα καλώδια.

Mega Contrast Ratio
Η τεχνολογία Mega Contrast Ratio θα αυξήσει την ποιότητα και ευκρίνεια των χρωμάτων και ταυτόχρονα θα διατηρήσει τη φωτεινότητα σε υψηλά επίπεδα για να μπορείτε να παρακολουθείτε με άνεση ταινίες & video.

Super Energy Saving
Εξοικονομήστε έως και 30% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις συμβατικές LED οθόνες με την τεχνολογία Super Energy Saving της LG.

Διαχείριση καλωδίων
Βάλτε σε τάξη όλα τα καλώδια που κρέμονται πίσω από την οθόνη με την υποδοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της.

Επιτοίχια τοποθέτηση (VESA)
Εξοικονομήστε χώρο στο γραφείο σας και δώστε μία νέα οπτική γωνία στην εμπειρία θέασης τοποθετώντας την οθόνη στον τοίχο.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...